Annonce:

Tesla skærer produktionen med 20 procent

Nye data viser, at Tesla er godt i gang med at gøre produktionen på sin største fabrik, den der ligger i Shanghai, 20 procent mindre.

Det står ikke ligefrem sløjt til for Tesla. Men det har set meget bedre ud.

Og det tager bilmærket nu konsekvensen af. Produktionen på Teslas største fabrik, der ligger i den kinesiske by Shanghai, falder med 20 procent.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Det skriver Reuters.

Hvis man ellers kan stole på kinesiske tal, er det dog allerede før, Tesla tog den beslutning, gået tilbage for mærket.

LÆS OGSÅ: Bilist får 1.000 kroner i bøde for Danmarks mindste fejl

Ifølge China Association of Automobile Manufacturers faldt produktionen af Model med henholdsvis 17,7 og 33 procent i marts og april, hvis man sammenligner med året før.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Giga Shanghai er Teslas til dato største fabrik. Fabrikken kan bygge over 950.000 biler om året. Trods øget konkurrence – og deraf et stadigt større pres på prisen – går Tesla ifølge Reuters stadig efter at sælge mindst 600.000 biler i Kina i år.

Der er foreløbig ingen meldinger om, hvorvidt Tesla vil skære ned på andre fabrikker. Hverken dem i USA eller den lidt uden for Berlin. Bilmærkets indtil videre eneste fabrik på europæisk jord.

Lige netop den fabrik har dog været genstand for meget ballade på det seneste. Blandt andet tog nogle miljøaktivister tilbage i marts skylden for et angreb på fabrikken. Læs mere om det her.

Omvendt har Tesla også skuffet. De aktionærer, som bilmærket vil have til at godkende en gigantisk lønpakke på 400 milliarder kroner til den administerende direktør, Elon Musk, måtte tidligere i år æde et årsregnskab som lå langt under forventningerne.

Mere efter annoncerne:

BETALER DU OGSÅ FOR MEGET FOR DIN BILFORSIKRING?

Indtast din nummerplade herunder og se gode priser på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:

Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler