Annonce:

Miljøaktivister tager skylden for angreb på Tesla-fabrik

I et skriftligt svar til et tysk nyhedsbureauet tager den tyske aktivistgruppen skylden for et attentat mod Teslas tyske fabrik i denne uge.

Teslas tyske fabrik blev i denne uge ramt af en større strømafbrydelse. Det bekræfter politiet i delstaten Brandenburg til CNBC.

Og man kan faktisk komme et skridt nærmere en opklaring. Over for det tyske nyhedsbureau dpa oplyser den venstreorienterede aktivistgruppe ‘Vulkangruppen’, at man står bag attentatet.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Gruppen tager i hvert fald skylden for angrebet, der betyder, at Teslas tyske produktion har ligget stille siden meget tidligt tirsdag morgen i denne uge.

Indenrigsminister i delstaten Brandenburg, Michael Stübgen, kalder angrebet perfidt. Han kalder det ikke bare et angreb på Tesla men hele delstatens infrastruktur.

LÆS OGSÅ: Bilist får 1.000 kroner i bøde for Danmarks mindste fejl

– Skulle de første fund blive bekræftet, drejer det sig om et perfidt angreb på vores elinfrastruktur, sagde Stübgen ifølge dpa.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Om aktivisterne har relation til en anden aktivistgruppe, der kalder sig Robin Wood, vides ikke. Men blandt dens medlemmer har 80 personer besat en skov i nærheden af Teslas tyske fabrik.

Aktivisterne frygter, at skoven bliver ryddet i forbindelse med Teslas udvidelsesplaner. Lige nu kan bilmærket bygge 500.000 biler om året på den eneste europæiske fabrik.

Det håber mærket at kunne fordoble med en udvidelse af fabrikken. Tesla møder dog ikke kun kritik fra aktivister. Også blandt lokalbefolkningen er der kritiske røster. Læs mere om den sag her.


Annonce:

Læs mere efter annoncerne:

BETALER DU FOR MEGET I BILFORSIKRING?

Det er dumt at betale for meget! Indtast din nummerplade herunder og se tilbud:


Læs mere herunder:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler