Annonce:

Tesla har fået nok – siger stop helt indtil 2025

Der er ganske enkelt så mange biler i Teslas ordrebøger, at nye Cybertruck-bestillinger ikke bliver til virkelighed før tidligst næste år.

Tesla har fart på.

Ikke så meget fart på som både de selv og mærkets investorer havde forventet. Langt fra faktisk.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Men det går alligevel fremad. Endda så meget fremad – og så hurtigt – at Tesla nu lukker ordrebøgerne delvist. I hvert fald når det drejer sig om den aparte Cybertruck.

Det skriver Carscoops på baggrund af Teslas egne oplysninger.

LÆS OGSÅ: Brænder inde med 46.000 eksemplarer af Danmark mest populære bil

Mediet vurderer, at Tesla har over 2 millioner forudbestillinger af Cybertruck-modeller liggende. Det er dog først næste år, at mærket forventer at have samlebåndet helt oppe i gear.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Og selv da forventer Tesla ikke at kunne bygge ‘mere’ end 250.000 Cybertruck om året. Tidligere fremgik det af Teslas amerikanske side, at kommende Cybertruck-ejere ville få deres biler inden eller omkring januar 2025.

Trods den umiddelbare succes i ordrebøgerne er Tesla Cybertruck ikke en fejlfri skabning på fire hjul. Faktisk flyder det på diverse Tesla-fora over med kritik af bilen.

Thomas er en af de Cybertruck-ejere, der har valgt at dokumentere sin ‘rejse’ med den nye Tesla-model. En rejse der allerede efter 1 kilometer gav problemer og i sidste ende betød, at et fejeblad måtte hente bilen. Læs mere om det her.

Lige nu har Cybertruck med europæisk asfalt under hjulene meget lange udsigter. Men en ændring af de europæiske kørekort-regler, der egentlig er tiltænkt en helt anden type bil, åbner alligevel muligheden for at få Cybertrucken til Danmark. Læs mere om det her.

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 3.000 KR. PÅ DERES BILFORSIKRING

Gør som 800.000 andre! Indtast din nummerplade og få overblik på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler