Reklame:

Tesla fylder næsten alt i trist “Top 5”

Den gennemsnitlige bil forventes tilbagekaldt 4 gange i løbet af ‘levetiden’. Det er Tesla et pænt stykke over.

Ifølge en ny undersøgelse, som iSeeCars står bag, er Tesla det bilmærke, som flest gange må tilbagekalde biler. Og ikke bare det mærkets modeller Model 3, Model Y, Model S og Model X snupper fire af pladserne i en ikke særligt attraktiv Top 5 over tilbagekaldelser.

Hele 62,4 gange skal Model Y-ejere forvente, at Tesla vil sende en tilbagekaldelse i deres retning.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


For mærker som Mercedes og Toyota/Lexus går det noget bedre. I hvert fald hvis man gør succes op i tilbagekaldelser.

iSeeCars har sammensat deres liste ud fra tilbagekaldelser fra de amerikanske trafiksikkerhedsmyndigheder, NHTSA. Her har man bedt myndighederne udlevere tal alle tilbagekaldelser i perioden 2014 til 2023.

LÆS OGSÅ: Mange bilister ved det ikke – det klipper politiet pladerne for

Målet med sådan en opgørelse har været at pege på, hvilket biler der vil give ejerne flest problemer henover en periode på 30 år. Tesla er dog ikke de eneste biler, bilister skal regne med giver en del problemer.

Reklameblok:
Også modeller fra Volkswagen og sågar Porsche skal jævnligt på værksted, konkluderer den nye opgørelse. De biler vil, hvis man fremskriver som amerikanerne har gjort, blive tilbagekaldt mellem 20 og 62 gange.

Retfærdigvis skal det nævnes, at Tesla har kunnet løse de fleste af de tilbagekaldelser, mærket er blevet pålagt, ved at opdatere softwaren i de ramte biler.

Tesla-modeller udgør 4 ud af 5 af de mest tilbagekaldte biler. Men faktisk går det heller ikke super godt for Porsche. 


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?