Annonce:

Tesla-ejere lægger dansk værksted ned – der er intet at gøre

På det seneste har politiet advaret om en ny type af tyveri fra biler. I Østjylland plager det især Tesla-ejere, når tyvene render med enten glasset eller hele spejle.

Både hos bilimportørerne og hos FDM undrer man sig i den grad over biltyvenes seneste påhit i Danmark.

Det har længe plaget bilerne på den københavnske vestegn, men nu er det også kommet til Østjylland, hvor det går ud over Tesla-ejere.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Faktisk mangler så mange Tesla-ejere i Østjylland spejlglas, at et værksted i Skejby ved Aarhus er blevet lagt ned af henvendelser.

Det skriver TV2 Østjylland.

LÆS OGSÅ: Bilimportørernes direktør nægter at beklage løgn om elbiler

Værkstedet kan nemlig skaffe de eftertragtede spejlglas. Men de skal hentes hjem fra Holland eller Sverige. Og det giver ventetid.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

– Tre kunder har vi kunnet hjælpe med reservedele fra vores lager, men for resten må vi vente en uge, før vi har noget at sætte i, lyder det fra værkstedets kundechef Dorthe Nydam.

Problemet har vi tidligere fortalt om her på Boosted. Tyvene render ikke med hele bilen, men nøjes i stedet med sidespejlene. I nogle tilfælde blot glasset.

Og det er ikke bare underligt. Det er rasende dyrt. Dog ikke kun for Tesla-ejere. Til FDM fortæller Mercedes i Danmark, at spejlglas til nye biler løber op i adskillige tusinde kroner.

Også hos Nordsjællands Politi kan man genkende billedet af tyverierne. Politikredsen siger, at man har set tyverierne i et halvt år.

Læs mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 3.000 KR. PÅ DERES BILFORSIKRING

Gør som 800.000 andre! Indtast din nummerplade og få overblik på 30 sekunder - gratis:


Læs mere herunder:

Spejlglas er dog langt fra det eneste, tyvene er interesseret i. Både herhjemme og i udlandet er tyvene nemlig glade for forlygterne fra ét helt bestemt bilmærke. Læs mere om det her.

Læs flere nyheder om Tesla her!


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler