Annonce:

Tesla-ejer ramt af 25 fejl i helt ny bil på to dage

En række Cybertruck-ejere klager nu over, at bilerne er fyldt med kritiske fejl. En mand har noteret sig 25 fejl på to dage.

Tilbage i december fortalte Teslas administrerende direktør, Elon Musk, at mærket vil kunne bygge 250.000 Cybertruck om året.

Desuden formoder han, at produktionen vil nå det tempo i 2025. Det er måske godt, at der er et lille år ude i fremtiden. For meget tyder på, at de første Cybertrucks er fyldt med fejl.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

På et dedikeret Cybertruck-forum brokker ejerne sig højlydt. Blandt andet fortæller en ‘Carlos Thomas’, at hans ellers kun 2 dage gamle bil er fyldt med fejl.

Det fremgår af en tråd i forummet Cybertruck Owners Club.

På de to dage er han ifølge eget udsagn blevet mødt af 25 fejl, der spænder over alt fra fejl på batteriet til selve styringen af bilen.

LÆS OGSÅ: Toyota tester fossilbiler der trækker CO2 ud af luften

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Han har endda også fået besked om, at bilen muligvis ikke kan genstarte. Mange af fejlmeldingerne er ledsaget af en kort besked om, at et servicebesøg er nødvendigt.

– Da jeg i dag kom kørende med 40 km/t i min to dage gamle Cybertruck, begyndte skærmen at blinke rød og skrive “kritisk fejl”.

– Jeg fik ikke taget et billede af det, da jeg koncentrerede mig om at trække ind til siden, skriver Carlos Thomas.

Og at dømme ud fra tråden og forummet i det hele taget er Carlos Thomas ikke alene. Flere Cybertruck-ejere fortæller om biler ‘der svømmer’ i fejl.

Læs mere efter annoncerne:

PRØV NU: TJEK DIN BILFORSIKRING!

Indtast din nummerplade og se billige priser på bilforsikringer med det samme!


Læs mere herunder:

Fejl på bilernes teknik er dog langt fra det eneste, Cybertruck-ejerne slås med. Det specielle karosseri i rustfrit stål er også kilde til frustration hos nogle af bilisterne. Men det kan være deres egen skyld. Læs mere om det her.

Læs flere nyheder fra og om Tesla her.


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler