Annonce:

Tesla-ejer frikendt for at stjæle strøm til sin elbil

En svensk iværksætter er blevet frikendt i byretten, selvom han beviseligt stjal strøm fra et privat hjem, da han ville oplade sin Tesla en sommerdag i 2022.

Besøg vores annoncør:

En svensk Tesla-ejer er blevet frikendt for at stjæle strøm, selvom det var præcis, hvad han gjorde en sommerdag i 2022.

Det skriver det svenske medie BT.

Manden, der senere forklarede til politiet, at han troede, han parkerede på en offentlig p-plads, parkerede i virkeligheden på privat grund. Her satte han sin Tesla til at lade.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

LÆS OGSÅ: Midt i krise stiger Polestars værdi med 28 procent

Der gik dog kun 20 minutter, før opladningen blev afbrudt, og en vred husejer forlangte betaling og erstatning for strømmen. Strømmen koster, mente hus-ejeren 25 kroner. Mens han ville have 250 kroner i øvrig erstatning.

Over for politiet skal Tesla-ejeren have erkendt, at han parkerede ‘uheldigt’. Samtidig nægter han dog at have gjort noget ulovligt, da han troede, p-pladsen og derfor laderen var offentlig tilgængelig.

Sagen blev siden afgjort med frifindelse af Tesla-ejeren i byretten, fordi familien i huset i mellemtiden havde trukket anmeldelsen tilbage. Da politiet dog havde nået at rejse tiltale, blev sagen kørt igennem.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

– Jeg tror, ​​vi mødtes på den forkerte dag. Vi føler begge, at det måske var en lille overreaktion, siger Tesla-ejeren om situationen til BT.

Det er dog ikke alle elbil-ejere, der slipper lige så nemt udenom at stjæle strøm. En 78-årig Polestar 2-ejer er eksempelvis blevet dømt for at stjæle strøm fra en kommune. Strøm, han åbenbart mente han ikke skulle betale for. Læs mere om det her.

En anden svensker er blevet idømt 30 dagbøder af samlet set 6.000 kroner, fordi han også stjal strøm til sin elbil. Strømmen stjal han med fuldt overlæg fra et boligselskab, der havde en stikkontakt i et parkeringshus.

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 7.000 KR. PÅ BILFORSIKRINGEN - TJEK NU:

Indtast din nummerplade nu og se gode priser på 10 sekunder - helt gratis:


Mere herunder:

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler