Annonce:

Midt i krise stiger Polestars værdi med 28 procent

Det går stadig skidt for Polestar på aktiemarkedet. Men aktien er på et par timer hoppet opad med hele 28 procent.

Besøg vores annoncør:

Opdatering: Efter denne artikels udgivelse er Polestar-aktien igen faldet markant og balancerer nu omkring sit hidtil dårligste niveau igen.

Fredag i sidste uge ramte Polestar-aktien et rekordlavt niveau. Bare 0,68 amerikanske dollar var bilmærkets aktie værd.

Det billede er dog vendt allerede mandag i denne uge. En stigning på 28 procent lyder imponerende. Men det er ikke nok til at kunne redde Polestar fra en afnotering på børsen, som bilmærket stadig trues af.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Aktien skal nemlig koste over en dollar stykket. Og her er Polestar stadig ikke. Men stigningen på 28 procent efter markedet lukkede mandag betyder, at aktien nu er 0,8 dollar værd.

Det fremgår af aktieoversigten Yahoo! Finance.

Stigningen kommer oven på flere nye udmeldinger fra bilmærket. Blandt vil Polestar i flere lande gå væk fra at sælge biler på egen hånd. I stedet vil man overlade den opgave til egentlige forhandlere.

LÆS OGSÅ: Daniel Ricciardos sviner går viralt: “Han kan spise lort”

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Trækket med at sælge bilerne selv har Polestar fra Tesla, som stadig holder fast i det princip. Fisker Inc. forsøgte sig også med det. Men i et desperat forsøg på at redde forretningen indgik også Henrik Fisker aftaler med flere eksisterende forhandlere. Bl.a. her i Danmark.

Lige lidt hjalp det dog. Og nu har Fisker efter et sammenbrud i forhandlingerne med et endnu unavngivet bilmærke søgt konkursbeskyttelse i USA. Læs mere om det her.

Tilbage hos Polestar har man også været på jagt efter flere nye ledere. Blandt andet har man hyret Nios tyske topchef, som ellers kun nåede at have det job i 8 måneder. Læs mere om det her.

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 7.000 KR. PÅ BILFORSIKRINGEN - TJEK NU:

Indtast din nummerplade nu og se gode priser på 10 sekunder - helt gratis:


Mere herunder:

Den øvrige den af ledelsen hos Polestar tror da også fortsat på projektet. Blandt andet nægter den administerende direktør Thomas Ingenlath, at mærket, han står i spidsen for, er det næste Fisker. Læs mere om det her.

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler