Annonce:

Tesla Cybertruck med hus til salg for 87 millioner kroner

Spørgsmålet er, om du køber en Tesla med et tilhørende hus eller omvendt. Uanset faktorernes orden følger begge dele med.

Det er svært at få fat i en Tesla Cybertruck i øjeblikket. Tesla bliver endda temmelig meget fornærmet, hvis ejerne sælger bilerne videre.

Når det så er sagt, lover en ejendomsmægler nu at smide netop en Tesla Cybertruck oveni handlen på et hus i delstaten Nevada, USA.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Det 664 kvadratmeter store hus ligger omgivet af bjerge lige ud til den berømte Lake Tahoe. De mange kvadratmeter betyder, at der er plads til fem soveværelser, seks badeværelser, en pool og én vinkælder.

Er det ikke nok, lover ejendomsmægleren, som sagt, at smide en gratis Tesla Cybertruck med i handlen. Men alene for huset har du i forvejen betalt for adskillige udgaver af den aparte elbil.

LÆS OGSÅ: Hus til salg – i garagen er der plads til 72 biler

Hele herligheden løber nemlig op i 12,8 millioner dollar. Eller hvad der svarer til 87 millioner danske kroner.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Er det biler, du går op i, kan det hele dog både gøres lidt billigere og med en anelse mindre rejsetid. Faktisk behøver du ikke engang søge uden for Danmarks grænser.

Lige nu er der nemlig en hybel af de helt vilde til salg på Strandvejen i Vedbæk. For 85 millioner må du dog godt nok tænke dig til en Porsche 911 GT3 RS med Weissach-pakke. Men huset ligger dér. Læs mere om det her.

Læs flere nyheder fra og bilernes verden lige her!


Annonce:

Læs mere efter annoncerne:

PRØV NU: TJEK DIN BILFORSIKRING!

Indtast din nummerplade og se billige priser på bilforsikringer med det samme!


Læs mere herunder:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler