Annonce:

Tatoveret mand mener Rockstar skylder ham 14 millioner kr. efter GTA 6-trailer

Lawrence Sullivan, der også er kendt som ‘The Florida Joker’, mener at Rockstar, der i 2025 udgiver Grand Theft Auto 6, skylder ham millioner af kroner.

Lawrence Sullivan, der også er kendt som ‘The Florida Joker’, har lagt en video på det sociale medie TikTok. Og manden med det aparte udseende er bestemt ikke glad.

Faktisk mener han, at spiludvikleren skylder ham ‘et sted mellem 1 og 2 millioner dollars’. Et beløb der svarer til mellem 7 og 14 millioner danske kroner.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Lawrence Sullivan synes at kunne se, at Rockstar har brugt hans ansigt i det kommende Grand Theft Auto 6. Altså uden tilladelse.

Rockstar har da også ganske rigtigt en meget tatoveret karakter med i den første trailer til spillet. En karakter, der i lighed med The Florida Joker ikke kan stave.

LÆS OGSÅ: Her skaffer børnearbejde batteriet til din elbil

Ligesom Sullivan har karakteren i spillet en tatovering midt i panden fyldt med stavefejl. Og måske derfor mener ‘virkelighedens’ The Florida Joker, at han er genskabt virtuelt.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Det skal siges, at Rockstar i den hidtil eneste trailer til Grand Theft Auto 6 har genskabt flere af virkelighedens mest virale øjeblikke fra de seneste par år. Deriblandt mener The Florida Joker at være.

– I kan bare slå mig op. Så vil I vide, hvad jeg taler om. Rockstar, vi er nødt til at tale sammen!, udbryder Lawrence Sullivan.

En snak, den tatoverede mand mener, kan være flere millioner kroner/dollar værd for ham. Han er langt fra den eneste, der de seneste år har truet med at sagsøge Rockstar.

Annoncesektion:

NYT: TJEK DIN BILFORSIKRING MED VORES BEREGNER!

Indtast din nummerplade herunder og se billige priser på bilforsikringer med det samme!
Tak fordi du så vores annoncer - herunder er der mere gratis indhold!

Skuespilleren Lindsay Lohan forsøgte tilbage i 2018 at gøre præcis det. Fordi hun mente, at Rockstar uden hendes tilladelse havde genskabt hende i spillet GTA 5.

Kan du se ligheden som The Florida Joker mener er kriminel? Foto: Rockstar

Og nu er der altså endnu én, som ser sig trådt på virtuelt. Lawrence Sullivan er heller ikke den eneste, der brokker sig over GTA 6.

Selvom spillet stadig ligger mere end et år ude i fremtiden, har det allerede fået bølger af vrede til at rejse sig på det sociale medie ‘X’ – det tidligere Twitter. Læs mere om den historie her.

Annonce:

Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Hader vi dem?

Annonce:

Læs også

Annonce:

Billig bilforsikring?

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Gratis artikler

Flere populære artikler