Annonce:

Supermarked forhindrer lovligt racerløb i Danmark

Der bliver ikke noget klassisk motorløb i Viborg i år. Ifølge arrangøren trak en dialog med en Rema 1000 i byen i ‘unødig langdrag’.

Der skal alligevel ikke køres Classic Race i Viborg. I hvert fald ikke i år. Det har en Rema 1000-butik i byen forhindret.

Det fortæller Martin Pedersen fra JP Group i Viborg, der er en af arrangørene bag løbet, til motor-magasinet. Da Viborg Folkeblad i sidste uge skrev om sagen, hang løbets skæbne i en tynd tråd.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Men nu fortæller Martin Pedersen, at der er opbakning fra alle langs den planlagte bane i byen. Altså lige indtil en dialog med Rema 1000 skrinlagde motorløbet på grund af ‘uventet modstand’.

Martin Pedersen forventer dog, at der stadig kan findes en mindelig løsning mellem parterne inden for et par uger. Det er bare ikke tid nok, til at løbet kan afvikles i år.

LÆS OGSÅ: Svindlende bilforhandler får skærpet sin straf

I stedet skubbes det klassiske motorløb til weekenden 23.-25. maj 2025. I år skulle løbet have været afviklet i en tilsvarende majweekend. Nemlig 24.-26. maj.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Det klassiske motorløb i Viborg skulle have båret den jyske arv videre fra Classic Race Aarhus, som måtte dreje nøglen om i 2021.

Efterfølgende fik en række vrede grundejere i området dog intet ud af en retssag mod kommunen, der havde givet tilladelse til racerløbet. Læs mere om det her.


Annonce:

Annoncesektion:

NYT: TJEK DIN BILFORSIKRING MED VORES BEREGNER!

Indtast din nummerplade herunder og se billige priser på bilforsikringer med det samme!
Tak fordi du så vores annoncer - herunder er der mere gratis indhold!
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Hader vi dem?

Annonce:

Læs også

Annonce:

Billig bilforsikring?

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Gratis artikler

Flere populære artikler