Annonce:

Som elbil vil BMW M3 ‘slå alt’, siger chefen

En BMW M3 som elbil? Det lyder som helligbrøde for nogen, for andre som fremtiden. Direktøren er dog vild med idéen.

Besøg vores annoncør:

Der bliver ikke noget, som kan hamle op med en elektrisk BMW M3. I hvert fald ikke, hvis man spørger direktøren for BMW’s M-afdeling, Frank van Meel.

I et interview med Motor Trend slår van Meel fast, at ‘en elektrisk BMW vil slå alt’. Her tænker direktøren på de firedobbelte elmotorer, som den kommende topmodel i tyskernes kommende topmodel vil være udstyret med.

En anden BMW-chef, Frank Weber, der styrer mærkets udviklingsproces, har allerede mere end antydet, at en BMW med en effekt på én megawatt – altså 1.340 hestekræfter – er på vej.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Det hele svæver dog i ubekræftet usikkerhed. Men noget helt tredje er, at der på direktørgangene i München allerede skal være givet grønt lys til en elektrisk M3 Touring.

LÆS OGSÅ: Kvinde var 4 km/t fra at miste 1 måned gammel Tesla

Det betyder dog ikke, at BMW skrotter forbrændingsmotoren. Tværtimod. For tyskerne insisterer på, at benzin-, diesel- og elbilerne skal bygges side om side.

Og måske har hverken BMW eller nogen anden bilproducent, som sælger biler i Europa, alligevel slet ikke så travlt med at udvikle elbiler.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

For midt i blandt bilmærker, der et efter et fortryder målet om kun at bygge elbiler i Europa senest i 2030, stiller et tidligere medlem af BMW’s bestyrelse sig frem. Pieter Nota, der indtil sidste år havde noget at sige om mærkets beslutninger, tror slet ikke, at EU når til forbuddet af forbrændingsmotoren.

– En ny EU-kommission vil, formoder jeg i hvert fald, tage stilling til en udsættelse eller justering af forbuddet senest 2026. Det er bare uundgåeligt, tror jeg, lyder det fra Nota.

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 7.000 KR. PÅ BILFORSIKRINGEN - TJEK NU:

Indtast din nummerplade nu og se gode priser på 10 sekunder - helt gratis:


Mere herunder:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler