Annonce:

“Uro-skabene” scooter-drenge kan godt få deres eget sted – men hvor er bilmiljøets?

Nogle scooter-glade drenge fra Bjerringbro blev skældt hæder og ære fra i lokalmiljøet, som kaldet dem ‘utryghedsskabende’.. Nu har scooter-drengene fået et sted at være. Men forståelsen for bil-miljøet halter det med.

Besøg vores annoncør:

I Bjerringbro har flere af de lokale lufte en stærk utilfredshed med byens scooter-glade unge.

– Sindssyg opførsel. Ring til politiet.

Sådan lød bare nogle af de mange kommentarer, som på Facebook blev rettet mod de oftest unge gutter. Men nu har en ungdomsskolelærer sørget for, at de unge kan dyrke deres interesse for de tohjulede i en hal i byen.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

– Der var brug for det her sted, fordi de er nørder, og de er de håndværker som Grundfos spørger efter om fire år, siger ungdomsskolelæreren Ole Kristensen om drengene til TV Midtvest.

LÆS OGSÅ: Formel 1-kører skal fyres – “Det er godt nyt for Schumacher”

Men som det er nu, har de samme drenge ikke noget sted at samles, hvis de vokser fra de tohjulede over til noget med fire. Dele af bil-miljøet har længe været presset af politiets indsats mod ‘gejlede og tunede biler’.

Noget der bl.a. betød, at 24 biler tilbage i april blev beslaglagt i forbindelse med nogle træf rundt om i landet. Endda inden for samme weekend.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Fra politisk side ser desværre ikke ud til at være megen velvilje rettet mod bil-miljøet. I Ringsted føler politikerne sig ‘magtesløse over for ulovligt gaderæs’.

Og selvom der i Horsens for år siden er sat 1,2 mio. kr. af til etableringen af en lovlig gaderæs-bane skulle vi helt hen i august, før der endelig skete noget.

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler