Reklame:

Politikere klager: “Vi er magtesløse over for ulovligt gaderæs”

Gaderæs er ikke bare en dårlig idé. Det er også ulovligt. Alligevel mener en række politikere ikke, at de kan stille noget op. 

I begyndelsen af marts ramte en flugtbilist en anden bilist i Ringsted. Personen i bilen, der blev ramt, måtte efterfølgende en tur på sygehuset.

Ulykken skete ifølge politiet i forbindelse med noget ulovligt gaderæs i byen. Alligevel mener byrådspolitikerne ikke, at de kan stille meget op. Det skriver TV2.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


LÆS OGSÅ: Politiet: Her endte stort, ulovligt gaderæs helt galt

– Vi står lidt magtesløse over for det. Vi snakker faktisk ret meget om det – også i Trafiksikkerhedsrådet. Vi har også et samarbejde med politiet omkring det, siger Britta Nielsen (SF), formand for Trafiksikkerhedsrådet og udvalgsformand for Klima og Miljøudvalget i Ringsted Kommune.

Gaderæset i Ringsted kalder SF’eren et ‘stigende problem’. Flere steder i kommunen, hvor politikerne og politiet ved, der har været kørt gaderæs, er man ved at opstille forhindringer. Blandt andet bump og forbudsskilte.

Til TV2 siger Mads Haugaard, der er vicepolitiinspektør for færdsel ved Midt- og Vestsjællands Politi, at det ulovlige gaderæs er noget, ordensmagten er særligt opmærksom på.

Reklameblok:
 


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?