Annonce:

Særlig straf til bilister stoppes i sidste øjeblik

Tilbage i april måned indførte bystyret i New York en betalingsring for alt trafik på det centrale Manhattan. Men det har guvernøren nu bremset på ubestemt tid.

Det bliver stadig dyrere at bo og leve i New York. Derfor skal byens bilister og øvrige ikke også til at betale for at køre ud og ind af den centrale bydel Manhattan.

Det har guvernør Kathy Hochul bestemt sig for i denne uge. Og ikke bare det. Bystyret får ikke lov til at indføre betalingsringen på et senere tidspunkt.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

For forbuddet har udskudt en eventuel betalingsring på ‘ubestemt tid’. Det skriver nyhedsbureauet AP.

Var forbuddet blevet til noget i denne omgang, ville det have betydet, at de fleste trafikanter skulle have betalt op mod 15 dollar, svarende til 102 kroner om dagen, for at køre ind og ud af Manhattan.

LÆS OGSÅ: Nu skjuler politiet fotovogne på en ny måde i Danmark

– Et gebyr på 15 dollar synes måske ikke af meget for dem, som godt kan betale. Men for en hårdtarbejdende eller middelklasse-familie kan det få budgettet til at bryde sammen, siger Kathy Hochul.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Udskydelsen kommer i sidste øjeblik. For betalingsringen skulle allerede være indført i denne måned. Nærmere bestemt 30. juni. Fem år efter at den i første omgang blev skrevet ind som en del af lovgivningen i New York.

Herhjemme skal bilisterne ikke vide sig lige så sikre. For selvom den daværende socialdemokratiske regering i 2012 måtte droppe at lægge en betalingsring ned over København, forsøger en anden dansk by sig nu med samme tiltag. Læs mere om det her.

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!


Annonce:

Mere efter annoncerne:

BETALER DU OGSÅ FOR MEGET FOR DIN BILFORSIKRING?

Indtast din nummerplade herunder og se gode priser på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler