Annonce:

Kendis risikerer 10 års fængsel for at skyde på Lamborghini

Fra en helikopter beskød youtuberen Alex Chio en Lamborghini Huracan med fyrværkeri. Nu er han sigtet for en forbrydelse, der kan give 10 år bag tremmer.

Alex Chio, hvis borgerlige navn er Suk Min Choi, sad indtil denne uge fængslet i de amerikanske myndigheders varetægt på grund af en Youtube-video.

Videoen, der blev offentliggjort 4. juli sidste år, viser hvordan Chio med mindst to andre fra en helikopter skyder fyrværkeri efter en Lamborghini.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Problemet? Der var ikke indhentet de nødvendige tilladelser til nogle af delene. Af samme grund har politiet i Californien nu sigtet Suk Min Choi for at ‘placere eksplosiver på luftfartøj’.

Eksplosiver, eller rettere fyrværkeri, som han altså brugte på at skyde til måls efter en Lamborghini. Det skriver den offentlige anklager i Californien i en pressemeddelelse torsdag i denne uge.

LÆS OGSÅ: Nu skjuler politiet fotovogne på en ny måde i Danmark

Efterforskningen har taget myndighederne næsten ét år. Og man slår primært ned på Min Choi, fordi youtuberen flere gange kalder sig selv for ‘filmens’ instruktør.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Myndighederne mener dog også, at youtuberen rejste til Los Angeles for at købe fyrværkeriet, der er ulovligt i Californien. Videoen har dog allerede fået konsekvenser.

Piloten, der styrede helikopteren gennem jagten, mistede sin licens til at flyve tilbage i januar i år. Alt sammen på grund af videoen.

Torsdag i denne uge mødte Choi op i retten, hvor han i første omgang er blevet løsladt mod en kaution på 50.000 dollar, svarende til 342.000 danske kroner.

Youtuberen er dog ikke nødvendigvis på fri fod ret længe. For allerede 2. juli skal han igen møde op i retten, hvor anklagerne mod ham officielt vil blive læst op. Bliver Choi dømt, risikerer han ifølge anklagemyndigheden op til 10 års fængsel.

Mere efter annoncerne:

BETALER DU OGSÅ FOR MEGET FOR DIN BILFORSIKRING?

Indtast din nummerplade herunder og se gode priser på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:

Selve videoen ligger ikke længere på Chios sociale medier. Men fordi internettet aldrig glemmer, er den gjort tilgængelig flere andre steder.

@supercars716

PART 1 | Destroying a Lamborghini With Fireworks #destroying #lamborghini #fireworks #fyp #viralvideo

♬ Aesthetic – Gaspar

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler