Annonce:

Sælger næsten ingen biler i Danmark overhaler alligevel Tesla

Mens det går skidt efter et år i Danmark, kan mærket notere sig en hel anderledes buldrende succes ude i verden. Særligt går det godt for BYD i hjemlandet Kina.

De begyndte som hæslige kopier af især tyske mærker. Faktisk gik BYD så langt, at mærket næsten 1:1 kopierede Mercedes’ design og BMW’s logo.

Men noget må kineserne have gjort rigtig. For BYD er verdens største bilproducent. Og det har de været i en rum tid efterhånden.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Faktisk ligner det, at BYD, inden 2023 er forbi, vil have overhalet Tesla i antal af elbiler. Det skriver Business Insider.

Men det er især hybrider, der i Kina klassificeres som ‘grønne’, der har giver BYD fart på. BYD laver dog ikke kun elbiler under eget navn og logo.

LÆS OGSÅ: Bilmærke får tilladelse til blinklys med helt ny farve

De leverer også batteriteknologi til et mærke som Tesla. Amerikanerne som trods alt sælger langt flere biler herhjemme. Men BYD har også egne Tesla-konkurrenter. Så som Seal der er et Model 3-alternativ og Seal U der er et bud på en bil i Tesla Model Y-størrelse.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

BYD’s succes kan især tilskrives en aggressiv prissætning i hjemlandet. Her kan et eksemplar af modellen Seagull erhverves for hvad der svarer til 70.000 danske kroner.

Faktisk er det så stor en succes, at bilen er det fjerdebedst sælgende i det kommunistiske diktatur. På top 10-listen findes fire andre BYD-modeller, hvoraf de to – Dolphin og Han – også kan fås med danske nummerplader.

Anderledes skidt står det til herhjemme, hvor importøren har svært ved at overbevise danskerne. Således er der kun blevet indregisteret 344 nye BYD’er i Danmark mellem 01.01 og 30.11 i år.

Annoncesektion:

NYT: TJEK DIN BILFORSIKRING MED VORES BEREGNER!

Indtast din nummerplade herunder og se billige priser på bilforsikringer med det samme!
Tak fordi du så vores annoncer - herunder er der mere gratis indhold!

Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Hader vi dem?

Annonce:

Læs også

Annonce:

Billig bilforsikring?

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Gratis artikler

Flere populære artikler