Annonce:

Porsches nye elbil taber 234.000 kr. i værdi på 28 dage

Porsche Taycan Turbo GT er ikke andet end lige præsenteret for offentligheden, før den styrtdykker i pris.

Biler er generelt en dårlig forretning. Nogle biler har det bare meget sværere end andre. Et skræmmende godt eksempel finder vi i Porsches nye Taycan Turbo GT.

I Tyskland, hvor de ikke kæmper med samme absurde høje afgiftstryk som hjemme, rasler bilens pris, der blev præsenteret for én måned siden, ned.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Det fremgår af handelsportalen CarWoW.

Taycan Turbo GT har fra fabrikken en vejledende udsalgspris på svimlende 240.000 euro. Her – knap en måned efter præsentationen – sælges bilen med hele 31.380 euro i rabat, hvis nogen da vil have en.

LÆS OGSÅ: “Dansk” bilmærke varsler konkurs, mener FDM

Omregnet til dansk valuta er det et fald på hele 234.000 kroner. Det vilde er, at det ikke er uhørt. Og slet ikke for Taycan-modellen, som generelt bare rasler ned i værdi på brugtmarkedet.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Porsche er dog ikke det eneste mærke, som må se deres biler blive ‘nærmest 0 værd’, lige så snart forhandlerens matrikel ses i bakspejlet.

En ny undersøgelse har kortlagt, at Mercedes’ svar på en elektrisk S-Klasse taber halvdelen af sin værdi efter bare ét år. Generelt har elbiler det mere end svært ved at holde værdien bare nogenlunde.

På undersøgelsernes top 5 over værditab holder elbilerne på de fire øverste placeringer. Og billedet kan man få bekræftet ude hos forhandlerne.

Vi skal ikke længere end et år tilbage for at finde Mercedes-forhandlere, der uden at blinke indrømmer, at det er meget svært at sælge især dyre elbiler. Læs mere om det her.

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 3.000 KR. PÅ DERES BILFORSIKRING

Gør som 800.000 andre! Indtast din nummerplade og få overblik på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler