Annonce:

Porsche bygger ‘spritny’ 993 Turbo – og du kan købe den

Project Gold er en ‘helt ny’ Porsche 911 993 turbo – og den skal snart auktioneres bort

Den sidste luftkølet Porsche forlod denne verden i 1998 som en 993’er. Men nu – 20 år efter – har fabrikken i Zuffenhausen velsignet os med ‘Project Gold’ – en næsten ny Porsche 993 Turbo.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Bilen er skabt på basis af – ja, rigtigt gættet – en 993 turbo, som er skrællet ned til det bare karosseri og derfra behandlet på samme måde som enhver anden Porsche årgang 2018. Det vil sige korrosionsbeskyttelse og lækker, ny lak. Farven på 993’eren er i øvrigt den samme Golden Yelleow-metal som på mere moderne 911 Turbo S.

Meget mere Porsche her

Næste skridt på samlebåndet er sammensmeltningen med en ny motor. Her har Porsche taget en 3.6-liters turbofodrede flad rækkesekser. Dog er den fra hylden med 993 Turbo S-dele. Ydelsen er på 450 hestekræfter – præcis som i den originale 993 turbo. Herefter har Porsche Classic fundet manuel gearkasse og firehjulstræk frem.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

The one and only
Selv markerer Porsche fødslen af denne helt specielle turbo-bisse på en ganske særlig måde. Den ‘nye’ 993’er udstyres nemlig med præcis det serienummer, som ligger lige efter det, den sidste 993 Turbo bar, da den rullede af samlebåndet i 1998.

Går din Porsche-fanatisme i selvsving nu, er du ikke den eneste. Men det er faktisk muligt at få fat i den nyfødte 993’er. Den skal nemlig hverken på museum eller gemmes væk hos Porsche selv, men under hammeren hos RM Sotheby, når Porsche fejre sit 7o-års jubilæum i Atlanta, USA, den 27. oktober.

Læs mere efter annoncerne:

PRØV NU: TJEK DIN BILFORSIKRING!

Indtast din nummerplade og se billige priser på bilforsikringer med det samme!


Læs mere herunder:

Du kan godt begynde at planlægge det bankkup eller gennemskue de rigtige numre i Eurolotto. For denne guldfugl bliver dyr, rasende dyr.

https://www.youtube.com/watch?v=x3D4XNnl2ao

 


Annonce:

Annonce:


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler