Annonce:

Politiet sigter aktivister for at overtræde færdselsloven

Mandag morgen skabte en gruppe aktivister stor frustration, da de valgte at blokere trafikken på H. C. Andersens Boulevard.

Mandag morgen satte en gruppe aktivister en stopper for dele af trafikken i København. Bag bannere dannede aktivisterne en kæde, der forhindrede bilisterne i at komme frem.

Ifølge presse-fotos.dk har betjente på stedet forsøgt at forklare aktivisterne, at der er risiko for ulykker, når de placerer sig midt på vejene.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Dette blev dog ignoreret af aktivisterne, hvilket resulterede i at politiet udstedte bøder. Flere af aktivisterne er blevet sigtet for at overtræde færdselsloven.

Desuden blev flere af dem fjernet fra vejen, så trafikken kunne genoptages. Før dette havde flere bilister dyttet ad aktivisterne og råbt ad dem.

LÆS OGSÅ: Haas vil skrive kontrakt med ny racerkører

Dette er langt fra første gang, at aktivister har forårsaget forstyrrelser i Københavns trafik. Sidste år måtte politiet gentagne gange fjerne genstridige personer, som nægtede at ophæve deres blokader, herunder på motorvejen.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

I Tyskland valgte en nattevagt at slukke lyset og gå hjem, da en gruppe aktivister invaderede Porsches område på VAG-koncernens museum.

Efterfølgende kritiserede aktivisterne højt, at de ikke havde fået mad eller et ordentligt sted at gå på toilettet. Læs mere om det her.


Annonce:

Annoncesektion:

NYT: TJEK DIN BILFORSIKRING MED VORES BEREGNER!

Indtast din nummerplade herunder og se billige priser på bilforsikringer med det samme!
Tak fordi du så vores annoncer - indholdet fortsætter herunder:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Hader vi dem?

Annonce:

Læs også

Annonce:

Billig bilforsikring?

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Gratis artikler

Flere populære artikler