Annonce:

Politiet anholder 12 aktivister for at spærre stor vej

Tirsdag morgen er 12 klimaaktivister blevet slæbt væk og anholdt for at blokere trafikken på H.C. Andersens Boulevard i København.

Tirsdag morgen slog politiet til mod en gruppe aktivister, der havde sat sig på vejen og dermed spærret for trafikken på H.C. Andersens Boulevard i København.

Politiet anholdt ifølge presse-fotos.dk mindst 12 af aktivisterne, der havde sat sig på vejen for at genere trafikken.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Det er langt fra første gang, at politiet må slæbe aktivister, som har blokeret for trafikken, væk fra vejene.

Tilbage i november sidste år måtte ordensmagten rykke ud og fjerne aktivisterne fra en motorvejstilkørsel. Alligevel er aktivisterne flere gange siden fortsat med at genere trafikken.

LÆS OGSÅ: Kritiserer Haas for Kevin Magnussen-behandling

Og det blev i januar i år for meget for en række bilister, da aktivisterne igen skabte kaos omkring Københavns Lufthavn.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Ifølge presse-fotos.dk, som også dengang omtalte vejblokaden, blev nogle bilister så utålmodige, at de valgte at påkøre aktivisterne. Det drejede sig om mindst to bilister, lyder det.

Politiet fik i første omgang besked om, at en fotograf var kommet til skade. Men det viste sig nu mest at være hans egen skyld, da han var faldet af sig selv.

Også uden for Danmarks grænser har aktivister flere gange gjort opmærksom på deres had til biler. Det er blevet til flere aktioner, blandt andet mod biler i forbindelse med biludstillinger.

I oktober 2022 klagede en række aktivister over, at de ‘ikke fik noget sted at skide’, da de limede sig fast til Porsches etage i Volkswagen-gruppens Autostadt-museum i Wolfsburg.

Læs mere efter annoncerne:

BETALER DU FOR MEGET I BILFORSIKRING?

Det er dumt at betale for meget! Indtast din nummerplade herunder og se tilbud:


Læs mere herunder:

Da en sikkerhedsvagt slukkede lyset i bygningen og gik hjem for natten, blev aktivisterne overladt til sig selv. De blev først hentet, anholdt og sigtet af politiet dagen efter. Læs mere om det her.

Læs flere nyheder fra og om bilindustrien lige her!


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler