Annonce:

Nye tal afslører: Danskerne køber de samme biler i de samme kedelige farver

For bilfabrikkerne er det nemt at sende biler til Danmark. Modellerne skal helst være de samme i de samme tre farver, afslører nye tal.

Danskerne har købt flere cabrioleter. Hvis man ser på bestanden af cabrioleter, så har antallet været stigende. Den 1. juli 2020 var bestanden af cabriolet biler på 24.852.

Bestanden har siden vokset og flere danskere kan nu få oplevelse af at køre mod solnedgangen uden tag – hvis altså det danske sommervejr tillader det. 1. juli 2023 var bestanden vokset med 4.605 biler til 29.457 cabrioleter på de danske veje.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Det skriver De Danske Bilimportører i en pressemeddelelse.

Ser man på salgstallene for cabriolet-salget i Danmark i løbet af årets første 6 måneder,  blev der indregistreret 587 af slagsen.

LÆS OGSÅ: Toyota leverer 83 eksemplarer af skandaleramt elbil til den samme kunde

47 procent af danskerne har i perioden købt en cabriolet til under 500.000 kr. Mens kun 8 procent har købt en cabriolet til over en 1.000.000 kr.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Den mest solgte farve var sort skarpt efterfulgt af farven grå. 28,8 procent af køberne havde valgt at købe en sort cabriolet. Mens 28,4 procent af forbrugerne valgte en grå cabriolet. Derudover har danskerne også smag for blå og hvid.

Når danskerne køber cabrioleter, er Mazda, Audi og Volkswagen blandt de mest populære mærker. Når det kommer til modeller, kan Audis A5 trække flest til.

I løbet af årets første seks måneder er der solgt 134 nye A5’ere med kalche herhjemme. Det svarer til 22,8 procent af hele cabriolet-salget. Mazdas lille MX-5 er stadig et populært alternativ.

Japaneren udgør 16,5 procent af markedet. Mens Volkswagen T-Roc følger lige efter med 15,6 procent.

Mere efter annoncerne:

BETALER DU OGSÅ FOR MEGET FOR DIN BILFORSIKRING?

Indtast din nummerplade herunder og se gode priser på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler