Reklame:

Toyota leverer 83 eksemplarer af skandaleramt elbil til den samme kunde

Den danske importør mener selv, at hjemme- og sygeplejen i Mariagerfjord bliver ‘særdeles godt’ kørende, når kommunen sidst på året udskifter bilparken med skandaleramt Toyota-model.

Først kom det frem, at hjulene riskerede at falde af. Siden dokumenterede nogle norske journalister, at Toyotas første elbil nogensinde er langt fra at kunne leve op til den lovede rækkevidde.

Toyota mener dog at have løst problemet med de løse hjul. Ligesom mærket har en undskyldning klar, når det kommer til den haltende rækkevidde.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Alligevel har Mariagerfjord Kommune valgt at investere i hele 83 eksemplarer af modellen bZ4X. Det oplyser den danske importør selv i en pressemeddelelse.

Hos Mariagerfjord Kommune glæder man sig over aftalen, mener den danske importør, som henviser til en anden pressemeddelelse som kommunens selv står bag.

LÆS OGSÅ: Bilforhandler får forbud mod reklame: “De bruger jo ordet MILF”

Kommunens omsorgschef Michael Bredahl Tidemand mener ligefrem, at de nye biler giver et ekstra argument for at søge job hos Mariagerfjord Kommune.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

En kommune der endte med at vælge løsningen fra Toyota, efter at man sendte fornyelsen af vognparken i offentligt udbud. Her bød i alt fem bilmærker ud over Toyota på den bestilling.

– Seks leverandører har konkurreret på pris og service. Her havde Toyotaen den bedste totaløkonomi. Dermed er det den billigste bil at køre i set over hele aftaleperioden, der løber de kommende fire år, lyder det fra Michael Bredahl Tidemand.

 

Reklameblok:Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?