Annonce:

Ny elbil fra Mercedes får meget dumt navn

Mercedes har allerede sagt, at man vil skære den særprægede navngivning af modelprogrammet for elbiler væk. Den nye G-Klasse er et af de første eksempler.

Der kommer en elektrisk G-Klasse fra Mercedes.

Men stik modsat navngivningen af mærkets øvrige elbiler får den elektriske udgave af G-Klassen ikke navnet EQG. Alligevel kan tyskerne ikke sige EQ-betegnelsen helt farvel.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Det skriver Auto Bild.

Det tyske medie skriver, at Mercedes, der til april vil løfte sløret for den produktionsklare udgave, vil kalde den første bil for G 580 med EQ-teknologi. Det sker i forbindelse med den kinesiske biludstilling Auto China i Beijing.

LÆS OGSÅ: Dieselbilen er kommet for at blive, siger Toyota

Mercedes har ikke sagt noget om, hvilke specifikationer der gemmer sig under det lange navn, men insidere, som Auto Bild henviser til, forventer at se mindst fire elmotorer i bilen.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Batteriet i den nye G-Klasse vil have en kapacitet på omkring 100 kWh og en rækkevidde på omkring 320 kilometer. Senere kommer en udgave af G-Klassen med endnu kraftigere batteri.

Det betyder dog ikke, at tyskerne har droppet G-Klassen med forbrændingsmotor. Herhjemme koster den faceliftede udgave, som netop er sendt på gaden, dog uhyggeligt mange penge. Vi snakker på den uhyggelige side af 2,4 millioner kroner.

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!


Annonce:

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 3.000 KR. PÅ DERES BILFORSIKRING

Gør som 800.000 andre! Indtast din nummerplade og få overblik på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler