Nu vil Mercedes hjælpe politiet med at finde din stjålne bil – hvis du betaler

Foto: Mercedes-Benz AG

De kan godt spore stjålne biler. Men Mercedes gør det ikke gratis. Og det er kun én part til at betale – nemlig kunderne.

Mercedes kan godt spore din bil, hvis den bliver stjålet. Men det kræver, at du betaler. Og så selvfølgelig, at bilen er så ny, at den kan kobles på mærkets ‘Mercedes Me’-tjeneste.

Besøg vores annoncør:Monster Trucks

Faktisk kan funktionen ‘assistance ved biltyveri’ blive til en direkte hjælp for politiet, hvis det kommer dertil, at ordensmagten skal involveres. Faktisk siger Mercedes, at de uden en retskendelse kan sende bilens lokation direkte til politiet. Og hey, det er smart!

Men det koster. Herhjemme er funktionen eksempelvis en del af Excellence-pakken. Den løber op i 5.870 kr. om året. Eller kan fornys fra måned til måned for 250 kr.

Omvendt er de penge nok godt give ud. I hvert fald er risikoen for, at du ender som High On Cars – der måtte på eventyr til Serbien for at hente en Marco Polo V-Klasse – væsentlig mindre.

Reklameblok: 

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk