Annonce:

Nu rammer regel der håner 90.000 danske bilister

En markant ændring i skattereglerne herhjemme rammer nu næsten 100.000 danske bilister. Det har ført til kritik fra flere sider.

Har du firmabil? Så bliver du måske ramt af en regel fra 2020. En regel der betyder, at du potentielt går glip af voldsomme besparelser.

Det skriver Finans.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Reglerne for firmabilbeskatning blev nemlig strammet gevaldigt i 2020. Og det betyder, at prisen for en firmabil skal genberegnes efter prisen på en ny bil.

Men bilens beskatningsgrundlag skal kun ændres, hvis den i løbet af 3 måneder er blevet dyrere end en helt ny, men tilsvarende bil.

LÆS OGSÅ: Over hundrede forhandlere har meldt sig hos “dansk” bilmærke

– Man har lavet et system, hvor beskatningen øges, når bilpriserne stiger. Til gengæld falder beskatningen ikke, hvis priserne falder. Skat vinder altid. Det er en hån mod firmabilisterne, siger Michael Krag-Svendsen, der er kommunikationschef i fagforeningen Business Danmark, til Finans.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Fagforeningen organiserer 90.000 medlemmer, der ofte er i besiddelse af en firmabil. Og kritikken lyder, at politikerne ikke havde forudset de store prisudsving på bilmarkedet, som er virkeligheden nu fire år senere.

Til gengæld forventede et flertal på Christiansborg, at stramningerne ville få bilisterne til at spytte 125 millioner kroner ekstra i statskassen hvert år.

Folk i firmabiler er ikke de eneste bilister, der risikerer at stå med en seriøst ekstraregning på grund af nye regler på området. Det går folk i leasingbiler også. Læs mere om det her.

Annoncesektion:

NYT: TJEK DIN BILFORSIKRING MED VORES BEREGNER!

Indtast din nummerplade herunder og se billige priser på bilforsikringer med det samme!
Tak fordi du så vores annoncer - herunder er der mere gratis indhold!

Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Hader vi dem?

Annonce:

Læs også

Annonce:

Billig bilforsikring?

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Gratis artikler

Flere populære artikler