Annonce:

Over hundrede forhandlere har meldt sig hos “dansk” bilmærke

Fisker går nu væk fra en Tesla-inspireret salgsmodel. Samtidig har man reduceret sin gæld med 1,2 milliarder kroner og planlægger nye modeller.

Fisker har skiftet mening i Danmark. For dens sags skyld i resten af Europa. Og faktisk også i USA. Mærket vil ikke længere udelukkende stå for salget af egne biler.

At man vil udvide forhandlernettet med eksisterende bilforhandlere kom frem tidligere på måneden. Men allerede nu meddeler Fisker, at ‘over hundrede forhandlere’ har meldt deres interesse.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Det skriver Fisker i en pressemeddelelse.

I denne uge vil Fisker invitere forhandlerne til Manhattan Beach, hvor mærkets hovedkvarter ligger. Tidligere på måneden fortalte Fisker, at man ikke vil forlange særlig plads hos de udpegede forhandlere.

LÆS OGSÅ: Nu skal Kevin Magnussen noget andet

Fiskers modelprogram, der lige nu blot består af én model, kan sælges sideløbende med andre mærker. Fisker vil dog tilbyde forhandlerne ‘hjælp til at komme hurtigst muligt i gang med salget’.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Og det har Fisker brug for. Siden 2021 er mærkets værdi på børsen faldet med hele 97 procent. Bl.a. på grund af kritik af modellen ‘Ocean’, hvis produktion blev udskudt adskillige gange.

Her på Boosted har vi desuden kunnet fortælle, hvordan et problem, som Fisker undersøges for i USA, også er genkendeligt i Danmark. Læs mere om det her.


Annonce:

Annoncesektion:

NYT: TJEK DIN BILFORSIKRING MED VORES BEREGNER!

Indtast din nummerplade herunder og se billige priser på bilforsikringer med det samme!
Tak fordi du så vores annoncer - herunder er der mere gratis indhold!
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Hader vi dem?

Annonce:

Læs også

Annonce:

Billig bilforsikring?

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Gratis artikler

Flere populære artikler