Nu igen: Urørt Supra Mk.IV til salg for vanvittig sum

De dukker op med jævne mellemrum, Supra’erne med samme ejer hele livet og ‘nul’ kilometer på tælleren. Her er endnu én, og den er dyr

Boosted.dk har ikke et faneblad dedikeret til urørte Toyota Supra’ere, men det burde vi. Sådan som eksemplarer af kultjapaneren med ‘nul’ kilometer på tælleren dukker op på salgsider for tiden. Og nu er endnu én gravet frem efter at have stået i den samme garage i 25 år.

Og vi mener virkelig stået. For på den tid er der kun kørt 10.000 miles eller 16.238 kilometer i karosseriet. Sælger hævder da også, at alt står originalt. Hvilket afspejler sig i prisen.

Reklameblok:LÆS OGSÅ: Otte mister kørekortet efter Striben-træf

Ebay-annoncen forlanger nemlig hele 124.900 dollars for dyret. Eller knap 830.000 danske kroner. For den slags penge får køberen en venstresyret, hvid Supra A80 med turbodrevet 2jz-motor – dog drevet frem af et automatgear. Kan man leve med den lille hage, er bilen  ‘så ny og original som den dag, den forlod fabrikken’.

Uanset hvad skal det nok noget møre dækgummi, motoren, bremser og væsker lige tjekkes, inden bilen kører så meget som én meter mere. Bare et godt råd, altså.

Reklameblok:Reklamelink:
Mangler du dæk og fælge til bilen? Klik her og se vilde tilbud!

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk