Annonce:

Otte mister kørekortet efter Striben-træf

Efter en politi-aktion mod organiseret gaderæs står otte bilister til at miste kørekortet, skriver Københavns Vestegns Politi i en pressemeddelelse

Striben Ishøjs sæsonstarts-arrangement lørdag den 6. april blev en større aktion mod motorlarm, hjulspin, høj fart og andre overtrædelser af færdselsloven, oplyser Københavns Vestegns Politi.

På forhånd havde Ishøj Kommune meddelt, at Striben Ishøjs vanlige samlingsted, Industribuen, ville være afspærret i forbindelse med arrangementet.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Da aktiviterne i stedet rykkede til Høje Taastrup, sigtede politiet i alt otte billister for overtrædelse af færdselsloven i sådan en grad, at de hver især står til enten betinget eller ubetingede frakendelse af kørekortet.

På Ishøj Stationsvej, hvor fartbegrænsningen er 70 km/t, målte en fotovogn i alt 110 biler i for høj fart. Af dem står 18 til et klip i kørekortet, og fire kan vente en frakendelse – deriblandt en bilist, som blev målt til 209 km/t, skriver Københavns Vestegns Politi.

Udover frakendelserne skrev politiet bøder ud til 60 andre bilister, der deltog i arrangementet, for færdselslovs overtrædelser. Heriblandt fejl og mangler på biler og hjulspin.

 

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

 

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler