Annonce:

Nu dropper Disneyland også benzinbilen

Siden åbningen af det oprindelige Disneyland i 1955 har gæsterne kunne køre rundt i små benzindrevne biler. Det skal være slut, siger folkene bag nu.

De små Autopia-biler i Disneyland har hængt uløseligt sammen med forlystelsesparken siden åbningen i 1955.

Men det skal være slut nu. I hvert fald når det kommer til de små benzindrevne biler. For bilerne, som især for mange amerikanere har været den første oplevelse bag et rat, skal skiftes ud.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Det skriver LA Times.

– I takt med at industrien bevæger sig mod alternative brændstoffer, har vi udviklet en køreplan som skal elektrficere Autopia og evaluerer teknologien.

LÆS OGSÅ: Norge forbyder alle nye diesel- og benzinbiler 1. januar 2025

– Det vil gøre os i stand til at tage skridte væk fra benzinmotoren i løbet af de kommende år, siger Jessica Good der er talsmand for Disneyland.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Talsmanden siger ikke ret meget, hvad Disneyland har tænkt sig at gøre eller hvornår. Et skift ‘væk fra benzinbilen’ kan også betyde små hybridbiler. Mest sandsynlig er det nok, at Disney taler om små elbiler.

Det helt særlige ved Autopia er, at det forlystelsen har givet folk uden kørekort (læs: de mindste størrelser, red.) adgang til at komme bag rattet. Også mange år før de overhovedet må den slags. Altså i virkelighedens verden.

Hvert år besøger mere end 16 millioner gæster det oprindelige Disneyland i Anaheim, Californien. Så der bliver altså kørt en del kilometer i de små Autopia-biler.

Lige nu er bilerne sponsoreret af Honda. Det betyder bl.a., at bilerne lakeres i rigtige Honda-farver, før de bevæger sig ud i den del af parken.

Læs mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 3.000 KR. PÅ DERES BILFORSIKRING

Gør som 800.000 andre! Indtast din nummerplade og få overblik på 30 sekunder - gratis:


Læs mere herunder:

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler