Annonce:

Nu bliver Volkswagen Bugatti-forhandler

Volkswagen har godt nok ‘solgt’ Bugatti én gang. Men nu skal det tyske mærke gøre det igen. 

Volkswagen er gået fra ejer af Bugatti til forhandler. Volkswagens nordamerikanske importør har underskrevet en aftale, der gør mærket til den officielle importør af Bugatti og Rimac i USA.

Aftalen kom på plads i forbindelse med Monterey Car Week i sidste måned. Men det er først nu, at parterne er klar til at offentliggøre den.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Bugatti Rimacs øverste direktør Mate Rimac siger om aftalen, at USA er det vigtigste marked overhovedet for begge bilmærker.

VAG-koncernen og dermed Volkswagen har dog ikke helt sluppet taget i Bugatti. Da Bugatti og Rimac i 2021 blev lagt sammen, afgav Volkswagen godt nok kontrollen.

LÆS OGSÅ: Helt land udskyder forbud nye benzin- og dieselbiler – “Det må ikke gå ud over befolkningen”

Men gennem Porsche, som ejer 45 procent af Bugatti, trækker den tyske koncern stadig i trådene. Virksomheden bag Porsche er nemlig konstrueret på sådan en måde, at Porsche og Volkswagen indbyrdes, kryds og tværs ejer hinanden.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Meget apropos Bugatti bekræftede mærket tilbage i juli måned, at Chirons afløser faktisk allerede er klar. Læs mere om det her.

 


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler