Annonce:

Mystisk bilmærke bliver endelig til noget – måske!

Apple har længe haft planer om at sende en bil på gaden – og nu ser det faktisk ud til, at der sker noget. Altså måske.

Det er et stort måske, når det kommer til Apple. I hvert fald når snakken falder på, om verdens næstmest værdifulde virksomhed vil lave en bil eller ej.

I flere år har det været oppe at vende med en Apple-bil. Og nu skriver Bloomberg-korrespondent Mark Gurman, der længe har fulgt Apples gøren og laden, at der er sket noget.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Det er dog ikke, fordi Apple lige om lidt vil kunne præsentere verden for et nyt bilmærke. Nej, faktisk har Apple ‘bare’ udskudt lanceringen med to år. Altså til 2028.

Internt hos Apple går projektet på fire hjul under navnet ‘Titan’, og det får årligt tildelt milliarder af kroner fra virksomhedens bugnende pengetank. Ligesom Apple har sørget for at hente nogle af bilindustriens skarpeste hjerner.

LÆS OGSÅ: Købte berømt bilmærke – nu er de erklæret konkurs

De har dog også fået besked på at skrue ned for ambitionsniveauet, mener Mark Gurman. I stort set alle årene, Apple har ‘talt’ internt om en bil, har det været målet med en helt selvkørende sag på fire hjul.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Men den idé skulle nu være droppet. I stedet mener Mark Gurman, at Apple nu ‘kun’ går efter, at bilen kan klare motorveje selv. Det vil dog stadig kræve, at der sidder en vågen person bag rattet.

Apple skulle dog også være nået dertil, hvor det er knald eller fald på Titan-projektet. Særligt fordi konkurrenterne konstant overhaler IT-giganten indenom.

Det er derfor slet ikke sikkert, at Apple nogensinde bygger en bil. Det er det i øvrigt heller ikke med et bilmærke her på vores breddegrader. Faktisk har de netop mistet eneretten til en fabrik. Læs mere om det her.

Annoncesektion:

NYT: TJEK DIN BILFORSIKRING MED VORES BEREGNER!

Indtast din nummerplade herunder og se billige priser på bilforsikringer med det samme!
Tak fordi du så vores annoncer - indholdet fortsætter herunder:

Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Hader vi dem?

Annonce:

Læs også

Annonce:

Billig bilforsikring?

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Gratis artikler

Flere populære artikler