Annonce:

Muskelbiler kan ikke køre på strøm, siger bilisterne

Ifølge en ny undersøgelse mener 56 procent af amerikanske bilister, at Dodges bud på en elektrisk Charger ikke har noget med en muskelbil at gøre.

Den nye Charger Daytona ligner måske sin forgænger, men navnet, som dækker over en ny elbil, har intet med en muskelbil at gøre.

Det viser en ny undersøgelse, som American Muscle står bag.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Her svarede hele 56 procent af de adspurgte amerikanere, at en elektrisk Dodge Charger aldrig kan blive en rigtig muskelbil.

American Muscle har spurgt 1.001 amerikanske bilister om deres holdning til den nye Charger på strøm. 46 procent af dem ejer eller har ejet en muskelbil. Resten har aldrig haft en muskelbil før.

LÆS OGSÅ: Disse diesel- og benzinbiler kan ikke få bøder i miljøzonerne

Alligevel er flertallet altså enige om, at en rigtig muskelbil ikke kan køre på strøm. Lige nu har flertallet bare ikke rigtig noget valg, altså andet end hos Ford.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Både Dodge og Chevrolet har nemlig taget livet af konkurrenterne: Camaro, Challenger og Charger, i hvert fald med V8-motor.

Omvendt lover Ford, at man altid vil have plads til opskriften, som disse biler er bygget på, i modelprogrammet.

– Vi har altid været her med Mustangen. Vi har EcoBoost-motoren, og vi har den nye Dark Horse (med V8-motor, red.). Og vi bliver ved med at investere i den.

– Selv hvis vi bliver de eneste på planeten, som bygger en V8-motoriseret sportsvogn til en overkommelig pris, lød det fra mærkets administrerende direktør Jim Farley tilbage i januar.

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 3.000 KR. PÅ DERES BILFORSIKRING

Gør som 800.000 andre! Indtast din nummerplade og få overblik på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:

Tilbage til ‘muskelbilen’ på strøm. Hvis det er lyd, de nye Daytona-ejere er ude efter, bliver de slemt skuffet. Selvom Dodge lover det pris modsatte. Hør selv i artiklen her.

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler