Reklame:

VIDEO: ØV! Den elektriske Dodge Charger lyder tam

Det lyder mere som om en KOL-patient der hoster ned i en tom sodavandsdåse end en egentlig muskelbil.

Man kan mene, hvad man vil om Dodge. Men alt tyder på, at mærkets fremtid er helt elektrisk. Også når det kommer til muskel-bilerne Charger og Challenger. Faktisk er begge modeller allerede på vej ud af programmet.

LÆS OGSÅ: VIDEO: Så lidt BMW er tilbage når en mur nærmer sig med 150 km/t

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


I hvert fald med gigantiske benzin-V8’ere mellem forhjulene. For når Charger og Challenger genopstår, bliver det som noget helt andet. Dodge har godt nok sagt, at de ‘kan lave en elbil, der får det til at snurre alle de rigtige steder’.

Men når man hører lyden af Charger Daytona SRT Concept, lægger man mest af alt ører til lyden af en KOL-patient, der hoster ned i en tom sodavandsdåse.

Det selvom Dodge faktisk siger, at elbilen ‘siger’ lige så meget som søsterbilen med V8-motor. Lydniveauet er på 126 dB, når Charger Daytona SRT Concept larmer mest. På den anden side er journalisten Robert Duffer ikke i tvivl, om at elbil-puritanerne heller ikke vil bryde sig om bilen.

Reklameblok:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?