Reklame:

Mor melder sin egen søn til politiet: “Han stak af fra jer i min bil”

En mor slæbte for nylig sin formentlig flove søn med på politistationen, hvor hun anmeldte ham for en lang række forhold.

For en familie fra staten North Carolina i USA bliver de næste mange sammenkomster formentlig en pinlig affære.

På den anden side er der nok at tale om, efter at en mor slæbte sin egen søn med på politistationen. Et sted den 19-årige søn ellers desperat havde forsøgt at undgå, da han flygtede fra politiet i sin mors Dodge Charger.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

I første omgang lykkedes det da også. Den 19-årige, der kastede Chargeren ind og ud mellem den øvrige trafik undgik bl.a. ordensmagtens forsøg på at stoppe ham med sømmåtter.

Jagten på bilen sluttede først, da båden den 19-årige og en passager i lav fart sprang ud af Chargeren, der endte i et hegn. Herfra stak de to begge af til fods.

LÆS OGSÅ: Faldt for trick med gammel BMW – nu er de hacket af russere

Tilværelsen på fri fod blev dog en kort fornøjelse. I hvert fald for den 19-årige. For kort efter mødte han op på politistationen med sin mor.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

Her takkede politiet hende for at gøre det rigtige, før de sigtede hendes søn for flugtforsøget og for ikke at efterkomme politiets anvisninger. Det skriver Carscoops.

Familie-stemningen i North Carolina er dog ikke den eneste, der formentlig er en anelse trykket i disse dage.

Onsdag i denne uge blæste en bare 16-årig bilist groft på færdselsloven, da politiet målte ham til 126 km/t gennem Aarhus. Læs mere om den sag her.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

 


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?