Annonce:

Mercedes advarer: “Nu bliver vores biler endnu dyrere”

Mercedes fremlagde i sidste uge mærkets seneste kvartalsregnskab – og det er ikke godt nyt.

I hvert fald ikke for de bilister, som går og drømmer om en billig genvej til en spritny Mercedes. Det tyske mærke varsler nemlig yderligere prisstigninger i modelprogrammet.

Det selvom det faktisk lykkedes mærket at levere 515.000 biler i andet kvartal af 2023. En stigning på procent i forhold til samme periode sidste år.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Prisstigningerne blev bekræftet af Mercedes’ økonomidirektør Harald Wilhelm på et pressemøde umiddelbart efter offentliggørelsen af kvartalsregnskabet.

Det skriver Automotive News Europe.

LÆS OGSÅ: Politiet opløste ulovligt gaderæs – ”Vi fik et tip, inden de gik i gang”

Ifølge direktøren har nemlig Mercedes nemlig nogle stadigt stigende omkostninger der skal dækkes. Og det er der altså kun én gruppe til at gøre. Nemlig kunderne.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

På den anden side kan Mercedes melde om ‘forbedringer’ i forsyningskæden. Og det faktisk kun som et af de få bilmærker der indtil nu har fremlagt kvartalsregnskab.

Desuden regner Mercedes med, at omkostningerne til energikilder vil være ‘markant lavere end 2022’. Og at det vil være gældende for resten af 2023.


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler