Annonce:

Medie: Fisker glemte at tage betaling for biler

Det kører ikke ligefrem for Fisker. Produktionen ligger stille i seks uger, og nu skriver et medie, at bilmærket har ‘glemt’ at tage betaling for en række biler.

Det kører ikke ligefrem for Fisker. Faktisk går det så dårligt, at produktionen ligger stille, der er 5.000 biler, man ikke kan få solgt, og handlen med aktien er suspenderet.

Men det er ikke alt. I hvert fald ikke hvis man spørger en række kilder, mediet TechCrunch har talt med.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Kilderne, der har ønsket at forblive anonyme, tegner et billede af et bilmærke, der har meget lidt styr på sit bogholderi. Hvis der overhovedet er styr på det.

I hvert fald siger kilderne, at Fisker har leveret en række biler, som bilmærket til gengæld aldrig har bedt om betaling for. Og det vel at mærke uden at de ‘gratis’ biler har været en del af nogen aftale med netop Fisker.

LÆS OGSÅ: Vil slå Tesla – 50.000 har bestilt en bil på 27 minutter

Først da Fisker omrokerede internt og fik ført noget salgspersonale over i regnskabsafdelingen, lykkedes det angiveligt at finde frem til de fleste af bilerne. De fleste, ikke alle.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

En kilde, som TechCrunch har talt med, fortæller, at Fisker ikke bare glemte at sende betalingsopkrævninger men direkte har set bort fra kundernes penge.

Bilmærket har ganske enkelt ikke – og det i flere tilfælde siger kilden – hævet pengene. Sidste år omkring november måned indrømmede Fisker da også, at man havde ‘fundet problemer’ i regnskabsafdelingen.

Siden har bilmærket både måttet se sin aktiekurs gå nærmest i nul, produktion sat i stå igen og kunderne flygte. Noget der blandt andet har betydet, at Fisker har fyret 15 procent af alle ansatte. Læs mere om det her.


Annonce:

Læs mere efter annoncerne:

BETALER DU FOR MEGET I BILFORSIKRING?

Det er dumt at betale for meget! Indtast din nummerplade herunder og se tilbud:


Læs mere herunder:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler