Manhart MH2: En BMW M2 med M4-motor og 550 hk

Manhart MH2 er en BMW M2 som den burde være – uhæmmet med motoren fra M4 og 550 hestekræfter sendt direkte i baghjulene

Egentlig kan du godt få en BMW M2 med S55-motoren fra M4. Men du kan også lige bede Manhart kigge på bilen, inden du sætter dig bag rattet.

Annonce for Danmarks største bilmesse:

For de restriktioner, BMW ligger i M2 Compeition neddroslede rækkersekser, fjerner Manhart igen. Og så lægger de lige lidt mere oveni. Resultatet er en guld-og sortlakeret baghjulstrukken raket med 550 hestekræfter. Og det bare ved at løsne op for S55’erens motorstyrring.

Meget mere Manhart her

En opstrammet undervogn tvunget 25 millimeter tættere på asfalten efterlader lige plads til de 21″ fuldfede alufælge. Men med 800 newtonmeter skulle det dog være muligt at slide gummiet rundt om dem af, hurtigere end en ny montering kan klares i alle fire hjørner

Reklameblok:Reklamelink:
Er kæresten trist og sur? Bare rolig, her er den rette kur!

Borset fra det ligner MH2 noget, BMW kunne have bedt deres M-afdeling trille ud af fabrikken. Altså du ikke har opdaget de kulfiberbelagte rørhaler, som Manhart lader lyden af rækkesekseren gå igennem.

 

 

Reklameblok:

 

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk