Annonce:

Lamborghini lover ny model med over 1.300 hestekræfter

Selvom den bliver elektrisk, lover Lamborghini, at deres første bud på elbil bliver en underholdende oplevelse. Også bag rattet.

Flere elbiler har måske nok mange hestekræfter og et hidsigt optræk. Men det er svært at lave en elbil, der kører godt. Underholdende, med andre ord.

Men det er præcis, hvad Lamborghinis administrerende direktør, Stephen Winkelmann, nu lover. Bilen venter dog ikke lige om hjørnet. Faktisk er den her først i 2028.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Det fortæller Stephen Winkelmann i et interview med Autocar.

Vi ved allerede, at der ikke er tale om en superbil i traditionel forstand. Næste år får vi en crossover at se. Vi ved faktisk også, hvad Lamborghini har tænkt sig at kalde den.

Dansk Lamborghini-chef fyret: “Det kom som et chok!”

Lanzador bliver en elbil med intet mindre end 1.300 hestekræfter. Og måske mere end det. I hvert fald nok til, at Lamborghini kan få sin første såkaldte ‘megacar’.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Hvilket sådan set ‘bare’ betyder, at den har en ydelse på én megawatt eller derover. Men én ting er tal. Noget andet er, at bilen også skal være underholdende bag rattet.

Og selvom det er svært at få elbiler til at køre godt, er det præcist, hvad Winkelmann lover.

– En ting er acceleration, tophastighed, omgangstid, og hvordan bremserne opleves. Men det hele skal kunne tåle en oversættelse til det følelsmæssige.

Annoncesektion:

NYT: TJEK DIN BILFORSIKRING MED VORES BEREGNER!

Indtast din nummerplade herunder og se billige priser på bilforsikringer med det samme!
Tak fordi du så vores annoncer - herunder er der mere gratis indhold!

– Enhver Lamborghini-kunde ved, at der er en særlig følelse forbundet med at køre en Lamborghini. Det skal der også være i elbiler, lyder det fra topchefen.

Lamborghini har dog ikke travlt med at udvikle elbilen. Faktisk er man klar til at vente på syntetisk benzin. Læs mere om det her.


Annonce:

Annonce:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Hader vi dem?

Annonce:

Læs også

Annonce:

Billig bilforsikring?

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Gratis artikler

Flere populære artikler