Annonce:

Lamborghini forsinker elbiler – vil vente på syntetisk benzin

Lamborghini har ikke travlt med at lægge forbrændingsmotoren i graven. Og nu træder mærket på bremsen, når det kommer til elbiler.

Spørgsmålet om el- mod benzinbiler er ikke nødvendigvis sort/hvid. Hos Lamborghini kan man ikke noget problem med at trække udviklingen af elbiler et par år for at vente på mellemregningen.

En mellemregning der består af syntetisk benzin. Direktør Stephan Winkelmann siger i et interview til Autocar, at Lamborghini vil se tiden an, når det kommer til udviklingen af syntetisk benzin.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Og selvom der er elbiler på vej fra Lamborghini – bl.a. den nye megacar Lanzador – vil mærket tilsyneladende ikke satse alt på et og samme bræt.

I samme interview siger Stephan Winkelmann, at det vil give mere mening at få co2-mængden bragt ned ved at udbrede syntetisk benzin.

LÆS OGSÅ: Toyota: “Nu går sandheden om elbiler endelig op for bilisterne”

Især fordi der stadig vil være millioner af biler med forbrændingsmotorer på veje i 2035. En skæringsdato som EU indtil for nylig ellers lagde op til skulle være forbrændingsmotorens endelig.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

I marts fik Tyskland og seks andre medlemslande dog kæmpet så meget imod beslutningen, at EU accepterede nye forbrændingsmotorer efter 2035. De må dog udelukkende kører på syntetisk benzin. Læs mere her.

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler