Annonce:

Kvinde kørte så stærkt at politiet dukkede op på hendes arbejdsplads

Mandag morgen satte en 27-årig kvinde fra Hadsten sig bag rattet for foreløbig sidste gang. På vej til arbejdet mødte hun nemlig en fotovogn i en byzone.

Østjyllands Politi tog mandag morgen både kørekortet og bilen fra en 27-årig kvinde fra Hadsten. Samme morgen var hun nemlig blevet blitzet af en fotovogn, som politikredsen havde placeret i en byzone.

Det skriver Lokalavisen Favrskov.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Inde i fotovognen havde operatøren den morgen målt bilisternes hastighed siden kl. 05.50. Men ingen af dem kørte lige så stærkt som den 27-årige kvinde, der blev målt til mindst 101 km/t.

På kvindens arbejdsplads i Randers kunne betjente fortælle hende, at hun omgående skulle aflevere både kørekort og bilnøgler. Ligesom de kvitterede med en sigtelse for vanvidskørsel.

LÆS OGSÅ: Haas-kører benægter kontraktforlængelse

Ifølge Østjyllands Politi nægter kvinden sig skyldig. Det skal en dommer dog afgøre, når sagen på et senere tidspunkt skal for retten.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Den 27-årige kvinde er dog blot den seneste af en lang række bilister, der på det seneste har gjort sig skyldig i vanvidskørsel.

I den samme periode er en række meget omtalte sager om vanvidskørsel dog også blevet afgjort til statens fordel. Bl.a. skal den måske mest omtalte ‘vanvidsbil’ snart på auktion. Læs mere om det her.


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler