Annonce:

Kriseramt bilmærke kommer alligevel ikke til Danmark

I december 2020 forlød det, at mærket havde kurs mod Europa – og dermed Danmark – men det har Rivian ingen planer om her små tre år efter. 

Både i december 2020 og i maj 2023 skrev Jyllands-Posten, at det amerikanske elbilmærke Rivian havde kurs mod Europa og dermed Danmark.

Men det er der – trods gentagne påstande – altså ikke meget hold i. B.T skriver, at bilmærket oplyser, at man ikke har planer om en lancering af modelprogrammet i Danmark.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Lige nu består Rivians modelprogram af en SUV og én pickup. Og det har været længe undervejs. Rivian Automotive, Inc. blev grundlagt i 2009. Men det var først 12 år senere – i 2021 – at det første bliver blev sendt på gaden.

Tiden har Rivian både haft problemer med samlekvaliteten, aktiekursen og antallet af ordre. Sidste år havde mærket det som mål at bygge 25.000 biler.

LÆS OGSÅ: Formel 1-hold bekræfter: “Danske Frederik skal køre for os”

Men det blev det ikke til. Faktisk blev det ‘kun’ til 24.337 biler. Noget der tilbage i januar fik Rivians værdi på aktiemarkedet til at styrtdykke. Læs mere om det her.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler