Reklame:

Formel 1-hold bekræfter: “Danske Frederik skal køre for os”

I sidste uge kunne flere medier fortælle, at danske Frederik Vesti har fået plads i en Mercedes-racer under en kommende Formel 1-test, nu bekræfter holdet nyheden.

Danske Frederik Vesti mistede i weekenden sin samlede føring i Formel 2-mesterskabet. Nu ligger han 12 point efter den førende franskmand. Den bare 19-årige Théo Jérôme.

Vesti har dog stadig mulighed for at vinde mesterskabet, og gør han det, har Mercedes allerede sagt, at ‘man vil gøre alt for at få danskeren i Formel 1.’

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Og nu bekræfter holdet en nyhed, som flere medier – inklusiv en række danske – nu breake allerede sidste uge. Nemlig at Frederik Vesti bliver en del af en Formel 1-test i Mexico til oktober.

Vesti får én time i Mercedes W14-racer, skriver holdet i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ: Ejer af tidligere Saab-fabrik bekræfter: “Her skal bygges biler igen”

– Frederik har haft en imponerende F2-sæson indtil videre, at blive en del af FP1 i Mexico er kun det næste skridt i hans udvikling, siger Mercedes teamchef Toto Wolf.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?