Annonce:

Formel 1-hold bekræfter: “Danske Frederik skal køre for os”

I sidste uge kunne flere medier fortælle, at danske Frederik Vesti har fået plads i en Mercedes-racer under en kommende Formel 1-test, nu bekræfter holdet nyheden.

Besøg vores annoncør:

Danske Frederik Vesti mistede i weekenden sin samlede føring i Formel 2-mesterskabet. Nu ligger han 12 point efter den førende franskmand. Den bare 19-årige Théo Jérôme.

Vesti har dog stadig mulighed for at vinde mesterskabet, og gør han det, har Mercedes allerede sagt, at ‘man vil gøre alt for at få danskeren i Formel 1.’

Og nu bekræfter holdet en nyhed, som flere medier – inklusiv en række danske – nu breake allerede sidste uge. Nemlig at Frederik Vesti bliver en del af en Formel 1-test i Mexico til oktober.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Vesti får én time i Mercedes W14-racer, skriver holdet i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ: Ejer af tidligere Saab-fabrik bekræfter: “Her skal bygges biler igen”

– Frederik har haft en imponerende F2-sæson indtil videre, at blive en del af FP1 i Mexico er kun det næste skridt i hans udvikling, siger Mercedes teamchef Toto Wolf.

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler