Annonce:

Autocamper koster 2 millioner euro – men der er plads til din Bugatti Chiron

Den tyske mobilhome-specialist Volkner har lavet klodens måske mest blærede autocamper.  

Besøg vores annoncør:

Men det får kunderne også lov til at betale for. Hvis altså nogen har rådt. Omvendt skal det ikke overraske os, at en mand med økonomi til en Bugatti Chiron altid har drømt om det helt store road trip med sin hyperbil på slæb.

Den enorme luksus-klods på hjul koster nemlig 2,035 millioner euro. Rundt regnet 15 millioner danske kroner. Eller slæb er måske så meget sagt.

For Bugattien kan være inde i  Mobil Performance S, som Volkner har kaldt den gigantiske autocamper.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Autocamperen i sig selv har motor med 430 hestekræfter, et Burmeister-anlæg på 2.000 Watt til en værdi af 350.000 euro, læder i lange baner – og vi kunne blive ved. Se det ekstravagante luksus folde sig ud i klippet herunder.

LÆS OGSÅ: Medie: “Kevin Magnussen har fået ultimatum af Haas”

350.000 euro – eller 2,2 millioner danske kr. – er der endnu ingen af de biler, som den danske stat har konfiskerede for vanvidskørsel, der er solgt. Faktisk viser Rigspolitiet egne tal, at de biler i snit er solgt for meget små beløb. Læs mere om det her.

På den anden side er der ikke noget, der tyder på, at færdselspolitiet har snuppet den sidste vanvidsbilist. Eller motorcyklist for den sags skyld.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Det beviste en 36-årig, da han for nylig overhalede den helt forkerte bil i sin hjemby Nakskov. Læs meget mere om det her.

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler