Reklame:

Kørte “op mod 200 km/t” – her skubbede politiet vanvidsbilist af vejen

Natten til torsdag mødte politiet en modkørende bilist som absolut ikke havde lyst til at tale med ordensmagten.

Natten til torsdag måtte Midt- og Vestsjællands Politi bruge en patruljevogn som våben mod en 40-årig vanvidsbilist, der absolut ikke havde tænkt sig at stoppe for nogen eller noget.

Og da slet ikke lovens lange arm. Men det kom han til. Det skriver politikredsen i døgnrapporten.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Klokken var 00.43, da patruljen fik øje på den modkørende bil på Ringstedvej i Mørkøv, der i stedet for at stoppe til et rutinetjek gjorde alt for at slippe væk.

Ifølge politiet nåede patruljebilens speedometer at nærme sig 200 km/t under det, der udviklede sig til en biljagt efter en vanvidsbilist.

LÆS OGSÅ: Dansk racerkører har gjort sig vanvittigt upopulær: “Han har virkelig ingen venner her”

Politiets brug af blink og horn blev helt ignoreret, og først ved Ruds Vedby kom hastigheden så langt ned, at politiet kunne påkøre den 40-årige mand for at stoppe ham.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

Manden, der er fra Høng, viste sig i forvejen at være frakendt førerretten. Han var tilmed så bedugget af alkohol, at politiet også sigtede ham for spritkørsel.

På grund af reglerne om vanvidskørsel kunne ordensmagten desuden beslaglægge den 40-åriges bil på stedet. Hvilket de valgte at gøre. Nu skal en blodprøve afgøre, præcis hvor meget den 40-årige kan sigtes for.

Men bilen skal han ikke regne med at se igen. Til gengæld kan der vente ham en periode bag tremmer. Ligesom der i hvert fald venter en større bøde for den vilde kørsel.

Reklameblok:


 


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?