Reklame:

Kevin Magnussen om eksperiment: “Gør ingen forskel”

Haas-danskerne giver ikke meget for et nyt Formel 1-eksperiment, der også skal testes af i denne weekend på Monza-banen i Italien.

Formel 1 har søsat et nyt format i denne sæson. Flere gange i løbet af 2023 tvinges de ti hold til at køre på én dæktype pr. kvalifikationsrunde.

Format ser sådan ud: hård compound i Q1, så medium i Q2 før det helt bløde ikke bare må men skal bruges i Q3.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Tiltaget, der første gang blev prøvet af i under Ungarns grand prix, skal igen prøves af i denne Formel 1-weekend på Monza-banen i Italien. Og det har fået en blandet modtagelse blandt både kørere og hold.

Sådan er det også i Haas-garagen, hvor Kevin Magnussen ikke rigtig har noget at sige om Formel 1-tiltaget. I hvert fald ikke positivt.

LÆS OGSÅ: Henrik Fisker kommer med endnu en kedelig melding

– Jeg synes ikke, det gjorde den store forskel i Ungarn ud over måske lidt mindre tid på banen under træning, siger danskeren til Ekstra Bladet.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

Nico Hulkenberg understreger dog i samme ombæring, at det er vigtigt at være åben for, at sporten kan ændre sig. Men at disse ændringer ikke må gå på kompromis med det seværdige og underholdende i sporten.

Ligesom fans heller ikke om opleve, at de får mindre, end de betaler for. Eksmpelvis når det kommer til køretid.

 

Reklameblok:


 


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?