Annonce:

Kevin føler sig snydt af nummerplade til 130.000 kroner

60-årige Kevin James brugte hele sin opsparing på en ønskenummerplade til svimlende 130.000 kroner i den tro, at nummerpladen ville fordoble sig selv i værdi.

60-årige Kevin James bor i Wales. Derfor har han også adgang til det engelske motorkontor, hvor man er lidt mere ‘loose’ med nummerpladerne.

Faktisk ender den slags ofte på auktion, hvor folk byder som gale på ønskenummerplader med en særlig tekst. Både private og firmaer kan købe disse nummerplader.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Det skriver den engelske avis The Mirror.

I 2006 havde en anden bilist købt nummerpladen ‘MA55 AGE’ (massage, red.) gennem nummerpladekontoret. Men da Kevin James fik øje på den, stod den til salg hos firmaet Regtransfers for 15.000 pund, hvilket svarer til 130.000 kroner.

LÆS OGSÅ: Sådan er danske bilister stillet, hvis Fisker går konkurs

I den tro, at han kunne fordoble sine penge inden for en overskuelig fremtid, slog han til og købte nummerpladen.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Nu står han med en lang næse og uden sin opsparing, skriver avisen. Det har nemlig vist sig, at nummerpladen højst er mellem 4.500 og 5.000 pund værd.

– Det har påvirket mit liv og min livsstil. Jeg kunne have investeret de penge i en opsparingskonto og fået 5% i afkast.

– I stedet er jeg endt med at flytte fra mit hus og flytte sammen med en veninde i en boligforening. Min livsstil er ikke i nærheden af, hvad den var før, siger den halvpensionerede taglægger til avisen.

Nummerpladen ‘MA55 AGE’ valgte Kevin James for øvrigt, fordi hans nu afdøde kone var massør. Hos Regtransfers afviser man at have givet Kevin James et dårligt råd.

Læs mere efter annoncerne:

BETALER DU FOR MEGET I BILFORSIKRING?

Det er dumt at betale for meget! Indtast din nummerplade herunder og se tilbud:


Læs mere herunder:

Nummerpladen blev, siger virksomheden, solgt gennem dem via en tredjepart. Hvad nummerpladen kunne stige til i værdi var ‘et estimat’, lyder det.

Læs flere nyheder fra og om bilindustrien lige her!


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler