Annonce:

Kendt for vanvidskørsel – nu mister han 600.000 kroner

Kendisfrisøren Dennis Knudsen har besluttet sig for ikke at anke den dom, han i december fik for vanvidskørsel. Og det bliver dyrt.

Den kendte frisør Dennis Knudsen skal til lommerne, efter at han i samråd med sin advokat har besluttet sig for ikke at anke den dom, han i december fik for vanvidskørsel.

Hele beløbet er ifølge frisøren ikke regnet sammen endnu. Alligevel regner han allerede med at skulle finde 600.000 kroner et sted. Og det er hårdt. Også selvom man er kendt.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

– Hvem har råd til det? Det er rigtig mange penge som enlig forsørger til tre børn. Jeg skal da ud og arbejde hårdt igen, siger han til Ekstra Bladet.

I de penge, Dennis Knudsen regner med at måtte vinke farvel til, er både omkostninger til den leasede Audi Q7, han ikke ser igen, advokatomkostninger og et nyt kørekort.

LÆS OGSÅ: Kostede 3,4 milliarder kroner – kan ikke køre i frostvejr

Frisøren står dog stadig på, at ingen kom til skade, da han sidste år tabte hovedet og gik amok ved Molslinjen, fordi han ikke kunne komme med en færge.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Selv siger han, at han ikke har kørt mere end 30 km/t. Derfor opfatter han heller ikke sig selv som vanvidsbilist. Retssystemet siger dog noget andet.

Dennis Knudsen er dog langt fra den eneste vanvidsbilist der har måttet se sin bil forsvinde ind i statens varetægt.

Der er flere eksempler på, at milliondyre biler er kommet i politiets besiddelse på den måde. Bl.a. mistede en kendt direktør i marts 2023 sin Bentley på grund af vanvittig høj fart.

Annoncesektion:

NYT: TJEK DIN BILFORSIKRING MED VORES BEREGNER!

Indtast din nummerplade herunder og se billige priser på bilforsikringer med det samme!
Tak fordi du så vores annoncer - herunder er der mere gratis indhold!

– Jeg havde ikke lige regnet med at blive stoppet på det tidspunkt, for vi var jo ikke inde i byen, vi var i et industriområde, sagde han efter beslaglæggelsen. Læs mere her.


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Hader vi dem?

Annonce:

Læs også

Annonce:

Billig bilforsikring?

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Gratis artikler

Flere populære artikler