Annonce:

Kendis har solgt sin muskelbil – endte i budkrig

Skuespillere og kendis Mikael Persbrandt, der bl.a. har medvirket i flere danske film, har solgt den Oldsmobile, han købte til sig selv i 40 års-gave.

Besøg vores annoncør:

Der var rift om det højeste bud, da skuespiller og svensk kendis Mikael Persbrandt satte sin Oldsmobile 442 Coupé til salg.

Auktionen, der foregik på Collecting Cars, er netop slut. Og det er ikke småpenge, den nye ejer har måttet slippe for bilen, som Persbrandt købte til sig selv, da han fyldte 40.

Det er nu 20 år siden. Men den gamle amerikaner ser ud til stadig at være i fremragende stand.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

– Bilen er bygget om i USA. Den har stadig alle sine papirer. Og så er den faktisk i bedre stand, end da den forlod fabrikken, hævder Mikael Persbrandt ifølge Biltokig.

LÆS OGSÅ: I 2025 kommer et nyt udrykningsblink til Danmark

Og det har kunnet ses på interessen. Efter bare et par dage var prisen over den første halve million. Altså svenske kroner. Den endte på 95.600 euro. Det svarer til 713.000 danske kroner.

Hvor bilen med sin 7,5-liters V8-motor nu skal hen, melder historien ikke noget om. Men vi kan da lige nå at nævne, at Oldsmobilen er én af bare 3.100 biler med “W30”-pakken fra fabrikken i 1970.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

W30-pakken gav bilen en indsugning i aluminium, et andet topstykke, andre knastaksler og anden karburator. Det er i øvrigt ikke første gang, der er rift om en bil med en kendis som tidligere ejer.

En af de mere anonyme kendisser solgte i slutningen af 2023 hele sin samling af hvide Porscher. Det var hele 56 biler, som skiftede hænder på én gang. Læs mere om bilerne her.

Noget andet, der også kan blive dyrt, er bilisternes møde med ordensmagten. Efter en uhyggelig dødsulykke på Hillerødmotorvejen i denne weekend langer Rådet for Sikker Trafik kraftigt ud efter én bestemt type bilist.

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 7.000 KR. PÅ BILFORSIKRINGEN - TJEK NU:

Indtast din nummerplade nu og se gode priser på 10 sekunder - helt gratis:


Mere herunder:

Folk, der kører ulovligt gaderæs, er nemlig helt ligeglade med både trafikkampagner og velmenende råd. Det eneste, de bilister forstår, er når politiet tager deres biler. Læs mere om det her.

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler