Annonce:

En mand ejede 56 hvide Porscher – nu har han solgt dem alle for absurd beløb

En samling bestående af 56 meget hvide Porscher har kun haft én ejer – nu har han solgt dem alle for et svimlende beløb.

Det er efterhånden nogle måneder siden, at vi her på Boosted kunne fortælle, at “The white collection” skulle finde et nyt hjem.

Navnet dækker over 56 meget hvide Porscher ejet af den samme samler fra Texas. Men nu er alle bilerne væk. I hvert fald fra samlingen i Texas.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Hele 30,5 millioner dollar, svarende til 210 millioner kroner, har bilerne indbragt. Bilerne blev dog solgt enkeltvis. Hvilket også har budt på en rekord eller to.

Eksempelvis stod der en 918 Spyder med bare 20 kilometer på tælleren i samlingen. Den blev solgt for 3,9 millioner dollar. I dansk valuta er det 27 millioner kroner.

LÆS OGSÅ: Ny EU-regler gør danske kørekort markant dyrere

Som ny kostede 918 Spyder fra 5,7 millioner kr. på gaden i Tyskland. Der er dog flere højdepunkter at tage af. Bl.a. en 911 GT2 fra 1997. En af blot 194 eksemplarer. Ligesom bilen er blandt de absolut sidste luftkølede, turbo-benzinere, Porsche byggede.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Den bil blev solgt for 2,4 millioner dollar eller 17 millioner kroner. I den ‘billigere’ ende røg en 924 Martini Edition fra 1977 for 29.120 dollar. Det er ‘kun’ 200.000 kr.

Buddene gik igen amok, da hammeren faldt over en 911 Carrera RS 2.7 fra 1973. Vinderen endte med at smide hele 1,8 millioner dollar for den bil.

Og så er vi stadig langt fra den samlede pris. Til dem, der ikke har fået nysgerrigheden stillet, kan vi oplyse, at hele prislisten kan findes her.

Annoncesektion:

NYT: TJEK DIN BILFORSIKRING MED VORES BEREGNER!

Indtast din nummerplade herunder og se billige priser på bilforsikringer med det samme!
Tak fordi du så vores annoncer - herunder er der mere gratis indhold!

Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Hader vi dem?

Annonce:

Læs også

Annonce:

Billig bilforsikring?

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Gratis artikler

Flere populære artikler